Innholdsproduksjon
Hopp til innholdet

Innhold

Gjennom innholdsproduksjon kan du nå flere kunder, få flere salg, mer besøk på din nettside samt treffe en spesifikk målgruppe.

“Den eneste måten å vinne med innholdsmarkedsføring er når leseren sier dette var skrevet spesifikt for meg.” 
– Seth Godin, amerikansk forfatter og entreprenør

Å publisere innhold i sosiale medier eller på nettsider er ikke lenger bare å skrive teksten og trykke «publiser». Du har kanskje lagt merke til at Kiwi og Meny nå legger ut middagsoppskrifter og Obs Bygg legger ut artikler og «gjør det selv» videoer. Dette er alle eksempel på innholdsproduksjon. Her er fokuset på å bygge en relasjon med kunden og få kunden til å komme til deg heller enn at du oppsøker kunden med «plagsom» reklame.

Viktig med strategisk innholdsproduksjon

For å nå målene dine og nå ut til riktig målgruppe er det viktig med en god langsiktig plan for handlinger i mediene dine. Her er det viktig med fokus på målgruppe, mål, strategi og godt innhold. Vi kan hjelpe deg med å finne ut av hva bedriften din trenger for å oppnå målene deres, lage en strategi og plan på hvordan vi sammen kan bruke mediene på en måte som gir gevinster.

Vil du ha synlighet til siden din, treffe riktig målgruppe og havne øverst i søkefeltet til Google? Eller om du i det hele tatt vil komme frem til de riktige kundene når de trenger deg eller produktene dine,  er det viktig med strategisk innholdsproduksjon. Dette kan jeg!

Jeg bruker kunnskapen min om innholdsproduksjon til å lage godt innhold og tone of voice rettet mot målgruppen din. Jeg kan gjøre informativ tekst engasjerende og lettlest, skrive innhold som passer dine kanaler og produsere innhold i form av tekst, bilder, video og audio alt etter hva som er mest effektivt for din bedrift og det dere vil oppnå.

«Enten må du skrive om noe som er verdt å lese, eller gjøre noe som er verdt å skrive om»
– Benjamin Franklin

Søkemotoroptimalisering(SEO) 

Innholdsproduksjon på nettsiden din går også hånd i hånd med søkemotoroptimalisering. Søkemotoroptimalisering er kort fortalt hvor høyt opp du kommer i søkefeltet på Google når noen søker etter firma som utfører dine tjenester. Med andre ord en utrolig mulighet som ikke er mye jobb for de som vet hva de gjør. Dette er en jobb som gjort riktig kan genererer mange nye inntektskilder, kunder og salg. Her kommer innholdsproduksjon inn. For å komme høyt opp på Google må en søkemotoroptimalisere(SEO) innholdet på nettsiden slik at Google velger å vise din nettside. Her jobber man med metabeskrivelser, artikler, title-tags og overskrifter på nettsiden din.Det er med andre ord ikke tilfeldig at du kom over akkurat min nettside.

Her kan du lese mer om innholdsproduksjon

Ta gjerne kontakt under for å høre mer om hva jeg kan gjøre for deg!