Hei!

Mitt navn er Cecilie. Jeg har studert journalistikk, grafisk design og tatt kurs i Digital Forretningsforståelse. Jeg har erfaring med innhold til nettbutikker, skjønnhetsmerker, sminkemerker, magasin og nettaviser. Samt søkemotoroptimalisering av nettsider. Jeg brenner for å produsere godt innhold, jobbe med visuelle uttrykk, målgrupper, søkemotoroptimalisering, sosiale medier og digital markedsføring. Jeg hjelper deg gjerne om dette er noe du sliter med! 

Jeg har også flere års erfaring med skjønnhet og mote og jobbet som daglig leder og senere nasjonal makeupartist for to av verdens ledende sminke- og skjønnhetsmerker. Her fikk jeg også jobbet med kursing, kundeservice, sosiale medier og events.

Jeg er fleksibel både med tanke på samarbeid og arbeidssted. Har du forslag utenfor det som er nevnt på nettsiden er det bare å ta kontakt, så kan vi sammen komme opp med en løsning og en måte vi kan jobbe sammen på. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!