Hopp til innholdet

Hei!

Mitt navn er Cecilie, jeg er 35 år gammel og bor på Nesodden. Jeg jobber til daglig som innholdsprodusent for en av Norges største nettsider, men bruker fritiden til å skrive eller lære andre hvor enkelt man kan mestre SEO og innholdsproduksjon. 

Jeg har jobbet med SEO og innholdsproduksjon i flere år, både som fast ansatt og gjennom eget firma, og har i tillegg til journalisstudiene studert ett år  grafisk design, ett år makeup og tatt kurs i Digital Forretningsforståelse på BI. Jeg har erfaring med innhold til nettbutikker, skjønnhetsmerker, sminkemerker, magasin, nettaviser og søkemotoroptimalisering av nettsider. 

Jeg brenner for å produsere godt innhold som treffer riktig målgruppe og får gode lesertall samt rangerer høyt i søkemotorer som Google. Jeg hjelper deg gjerne om dette er noe du sliter med! 

Jeg er fleksibel både med tanke på samarbeid og arbeidssted. Har du forslag utenfor det som er nevnt på nettsiden er det bare å ta kontakt, så kan vi sammen komme opp med en løsning og en måte vi kan jobbe sammen på. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Bilde av innholdsprodusent og skribent Cecilie Aasland. Jeg hjelper deg med å finne en plan for SEO, skrive innhold og å lage en plan for innholdsproduksjon for din nettside. Jeg kan også hjelpe med en analyse av nøkkelord og long tail-innhold til dine nettsider.